Gastenboek

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten met Hoveniersbedrijf John van Dongen in Waspik? Lees hier verschillende klantenbeoordelingen in het gastenboek.

beoordeling(en)
Anoniem blijven
Evalueren
Hoveniersbedrijf John van Dongen
0
16 beoordeling(en)
  • mirjam kemmeren
    03-09-2014 17:36
    Goed gedoan john
  • f. de Graaff
    22-08-2014 20:03
    Snel, goed advies, flexibel, vriendelijk en goede kwaliteit. Kan ik iedereen aanraden.
  • Coert k.
    07-08-2014 17:56
    Ga zo door!
  • Jeroen de Reus
    22-07-2014 22:54
    Onze voor en achtertuin laten vernieuwen en helemaal content mee. John bedankt
  • rutger s.
    22-07-2014 17:32
    Aanrader
  • odette montens
    16-07-2014 21:28
    Komt afspraken prima na. Er wordt met je meegedacht over mogelijkheden en slimme oplossingen. Het werk wordt netjes en zorgvuldig gedaan en afgeleverd.
  • sylvain vermeule
    04-07-2014 16:36
    Ziet er goed uit. En extra wensen zijn ook netjes uitgevoerd.
  • Ridvan & Demet Gürsoy
    10-05-2014 13:55
    John is een hovenier die met liefde zijn werk doet een echte harde werker die strak en secuur werkt we zijn ontzettend blij met onze nieuwe tuin die helemaal naar ons wens is gemaakt John is een aanrader voor ieder met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding! John vriendelijk bedankt voor alles
  • lobke kools
    17-04-2014 16:51
    Ons tuintje ziet er weer mooi uit.
  • gerard van gulik
    28-03-2014 12:18
    Prima tuinman. werkt netjes volgens afspraak. mag gerust wat kordater snoeien bij ons. Prettige persoon in de omgang met goede ideeën.
  • Wilma Peters
    28-03-2014 09:41
    Pas het eerste jaar dat ik gebruik maak van de diensten, tot op dit moment erg tevreden. De tuin ziet er erg netje uit en alles wordt heel netjes achter gelaten.
  • maaike maaike van irsel
    26-03-2014 14:57
    Naar volle tevredenheid!!
  • gerrit gw van mook
    20-03-2014 11:57
    Aanleggen van en onderhoud van tuin en gazon is door hoveniersbedrijf John van Dongen uitstekend verzorgd. Wij zijn zeer tevreden over zijn attente manier van reageren en werken.Wij willen dit bedrijf aanbevelen.
  • Danny Verduijn
    18-03-2014 14:31
    Netjes grasmatje geverticuteerd, bemest en doorgezaaid. Alles netjes opgeruimd.
  • albert zonnenberg
    18-03-2014 10:50
    Ben zeer te spreken over de maniier van werken , de aanpak en zijn visie. Hij is prettig in de omgang een legt de dingen goed uit als je hem iets vraagt.hij werkt met kennis van zaken!
  • An A.
    14-03-2014 14:44
    Fijne tuinman staat altijd voor je klaar.
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site